Screening levert op

Een achtergrondinformatie onderzoek door Arroweye kan u in veel gevallen extra informatie opleveren om tot een goede beslissing te komen. U kunt een achtergrond onderzoek uit laten voeren wanneer u een vordering wilt incasseren, een aankomende medewerker of nieuwe zakenpartner wilt laten screenen of meer informatie over personen of bedrijven wilt achterhalen. In al deze gevallen kan een achtergrondinformatie onderzoek uitkomst bieden.

Arroweye kan een achtergrondinformatie onderzoek verrichten naar verhaalobjecten zoals roerende- en onroerende goederen. Middels een achtergrondinformatie onderzoek kunnen wij informatie achterhalen, zodat u mogelijk genoeg aanknopingspunten heeft om de in beslag mogelijkheden in kaart te brengen en de vermogenspositie van de andere partij te onderzoeken.
Doordat wij ook internationaal werken en grensoverschrijdend achtergrondinformatie onderzoek verrichten, kunnen wij alle aanwezige informatie achterhalen.

Wij leveren alle achtergrondinformatie binnen de met u afgesproken termijn. Hier staat gemiddeld 15 werkdagen voor, maar spoedopdrachten zijn mogelijk. U ontvangt een volledig rapport met hierin alle bevindingen.

Achtergrondinformatie: identiteit
Indien u twijfelt over de identiteit van uw toekomstige partner, werknemer of zakenrelatie, dan kunnen wij een onderzoek instellen naar de werkelijke naam, geboortedatum en adresgegevens.

Achtergrondinformatie: Vermogen
Wij kunnen voor u aan de hand van een volledige naam en geboortedatum in binnen en buitenland onderzoek doen naar (verzwegen) vermogen. Zo is het mogelijk voor ons na te gaan waar iemand bankiert, welke onroerende zaken iemand heeft en bij welke ondernemingen de persoon betrokken is en/ of waaruit inkomsten worden gehaald zoals een loondienst verband.

Achtergrondinformatie: Curriculum Vitae
Wanneer u een sollicitant heeft voor een belangrijke functie waarbij diegene in aanraking komt met waardevolle goederen en/of geld, kunnen wij een achtergrond onderzoek instellen naar de sollicitant. Wij kunnen onderzoeken of de CV klopt en waar daadwerkelijk gewerkt is en voor welke periode.

Achtergrondinformatie: opleidingen en diploma’s
Twijfelt u over de behaalde certificaten en diploma’s van uw aankomende werknemer? Wij kunnen dit controleren.

Achtergrondinformatie: referentie check
Door een achtergrond onderzoek uit te laten voeren kan QUSO BV voor u uitgebreid referenties nagaan die worden opgegeven door uw sollicitant, leverancier, reseller, klant of zakenpartner.

Achtergrondinformatie: credit en debit check
Door een achtergrond onderzoek uit te laten voeren door Arroweye kunnen wij de kredietwaardigheid van een bedrijf of persoon trachten te achterhalen. Dit zal gebeuren middels alle openbare bronnen die beschikbaar zijn.

Achtergrondinformatie: internet en Social Media
Door middel van een achtergrond onderzoek kunnen wij onderzoeken hoe uw werknemers en aankomende werknemers zich gedragen op het internet en Social Media. Tevens kunnen wij onderzoeken welke positieve of negatieve referenties er zijn over het bedrijf waar u zaken mee wilt doen en hoe zij zich profileren op het internet.

Neem contact op
© Arrow Eye 2019
Geul 9
1703 KZ Heerhugowaard
info@arroweye.nl
072 2600008
Onze Partners
Startpagina.nl
CPB-nummer: M1543587
Dienst Justitie: POB 1394
Beschikkingsnummer politie: 20131056884
KVK nummer: 58343474

Privacy Policy

Creatie & design: Worldwebdesign