Arroweye is gespecialiseerd in alle onderzoeken

De werkwijze van Arrow Eye

Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen. Daarom heeft Recherchebureau ARROWEYE altijd eerst een gratis intakegesprek met u. Elke onderzoeksopdracht dat Arroweye doet is uniek. Toch bestaat ieder onderzoek uit noodzakelijke stappen. De gedachte erachter is simpel: het is effectief. Arroweye wil tenslotte een zaak zo snel en professioneel mogelijk oplossen.

  1. Intakegesprek (op een door u gewenste locatie plaatsvinden)
  2. Technisch en tactisch onderzoek
  3. Vastleggen van de feiten
  4. Evaluatie
  5. Rapportage
Onderzoek op maat
De opdracht bepaalt welke opsporingstechnieken en welke forensische middelen we gebruiken. Arroweye heeft in de afgelopen jaren een netwerk van specialisten om zich heen verzameld. U kunt erop vertrouwen dat wanneer uw zaak hierom vraagt, Arroweye gebruik zal maken van deze experts.
 
Uw informatie in vertrouwde handen
Bij de onderzoeken van Arroweye komen wij geregeld vertrouwelijke informatie tegen. Het is voor Arroweye vanzelfsprekend dat er discreet omgegaan wordt met deze informatie. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens bewaart en beschermt Arroweye volgens de eisen van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Eveneens zal Arroweye zich te allen tijde houden aan de privacy gedragscode. Deze gedragscode is door de VPB (de branchevereniging voor recherchebureaus) opgesteld en goedgekeurd door Justitie en het CBP.

Uw situatie vrijblijvend voorleggen en kennismaken? Neem contact op met de adviseurs van Arroweye Recherche in Heerhugowaard.

Neem contact op
© Arrow Eye 2019
Geul 9
1703 KZ Heerhugowaard
info@arroweye.nl
072 2600008
Onze Partners
Startpagina.nl
CPB-nummer: M1543587
Dienst Justitie: POB 1394
Beschikkingsnummer politie: 20131056884
KVK nummer: 58343474

Privacy Policy

Creatie & design: Worldwebdesign