Feiten en cijfers over vreemdgaan

U heeft het vermoeden dat uw partner mogelijk overspel pleegt?

Arroweye is een door het Ministerie van Justitie erkend bureau die al enige jaren gespecialiseerd is in het doen van overspel onderzoek in binnen- en buitenland. Heeft u bijvoorbeeld argwaan gekregen door bepaalde gedragingen van uw partner? Wij doen verschillende soorten onderzoek, waardoor wij dit vermoeden van overspel voor u kunnen bevestigen of ontkrachten.

Hoe eventueel overspel herkennen?

Het herkennen van overspel door uw partner is niet altijd even makkelijk, maar er zijn wel veel signalen die mogelijk wijzen op het overspel. Veel klanten van ons privé detective bureau benaderen ons wanneer ze bepaalde signalen hebben opgevangen die mogelijk wijzen op overspel. Uit onze jarenlange ervaringen in overspel onderzoeken hebben wij een lijst met signalen opgesteld die mogelijk kunnen wijzen op vreemdgaan overspel. Hoewel de door ons omschreven signalen zeker niet de enige aanwijzingen kunnen zijn op het overspel van uw partner, zijn dit wel de meest voorkomende. Ook hoeft het natuurlijk niet zeker te zijn dat wanneer u deze signalen herkend uw partner ook daadwerkelijk vreemdgaat, maar is het misschien wel verstandig dit zelf met spy apparatuur te onderzoeken of een erkend recherchebureau zoals Arroweye in te schakelen.

  • Het telefoongedrag wordt anders.
  • Het leefpatroon wordt anders. 
  • De fysieke onderlinge relatie tussen u en uw partner lijkt wat bekoeld.
  • U merkt dat uw partner in bed nieuwe dingen bij u onderneemt, die hij bij de "ander”opgedaan heeft.

Hoe gaat een overspel onderzoek in zijn werk?

Voor het vaststellen van vermeend overspel maken wij in het merendeel van deze onderzoeken gebruik van obervatie. Hierdoor stellen wij doormiddel van het schaduwen / observeren van uw (ex) partner zijn of haar activiteiten vast, om zo het eventueel overspel aan te tonen. Erg belangrijk bij een dergelijk onderzoek is de informatie die wij van u ontvangen. U kunt hierbij denken aan foto’s, dagen, tijden, vermeende adressen en dergelijke, zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken.  In overleg met u zal worden bepaald welke dagen c.q. dagdelen er observaties zullen worden ingepland. Om de persoon te volgen is een inzet nodig van 2 onderzoekers en om een bepaalde locatie te observeren is de inzet van 1 onderzoeker voldoende.

Rapportage vreemdgaan/overspel onderzoek:

Van alle bevindingen wordt een heldere rapportage opgesteld, die wanneer mogelijk wordt onderbouwd met video- en foto opnamen. Tijdens het vreemdgaan onderzoek wordt u verder door uw vaste contactpersoon binnen Arroweye op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten om zo gezamenlijk tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen

Neem contact op
© Arrow Eye 2019
Geul 9
1703 KZ Heerhugowaard
info@arroweye.nl
072 2600008
Onze Partners
Startpagina.nl
CPB-nummer: M1543587
Dienst Justitie: POB 1394
Beschikkingsnummer politie: 20131056884
KVK nummer: 58343474

Privacy Policy

Creatie & design: Worldwebdesign